Tässä jotain helmi-huhtikuu aikavälillä valmistunutta. Joustofrotee vaatteita pääasiassa. Kuvat eivät nyt mitään parhaimpia ole eikä vaatteiden värit näissä varmaan näytä likikään oikeilta. Kännykameralla kuvattuja. TäysTuholle tunika ja housut -setti. Joustista, aplikaatiossa velouria. Paidan etu-ja takosa suklaanruskeaa joustista (näyttää kuvassa vähän joltain muulta väriltä). Tämän vaatteen värit miellyttävät silmääni.

Pilvennoiselle samanlainen setti, vähän eri väreillä vain. Pinkit sukat eivät nyt oikein tähän sovi :)

Laivalla DeLuxe(!) hytistä on mukava tiirailla maisemia.

Sieni&Siili joustofroteeta, suklaanruskeaa joustofroteeta ja melko kirkkaanpunaista joustista. Kuvassa taas värit ihan jotain muuta kuin oikeasti ovat. Tuo sieni&siili joustis olikin aika ihanaa, vaikka ensin vieroksuin tuosta kuosia. Samoja kaavoja tässäkin käytetty kuin aikaisemmissakin vaatteista. Teekannu-tunikan kaava ottobresta (muokattuna) ja saimi-svetarihousut. Koko 92cm.

 

Byäääääääh. En tykkää olostani, äiti vaan kuvailee, eikä auta mua. Mutta..kun piti saada kuvat näistä housuistakin. Näissä on ruskeat resorit, pitkät sellaiset. Tuossa on vain vaaleanpunainen sukka puntin päällä hämäämässä.

Tässä vielä nämä punaiset joustofrotee-housut ja kaverina suklaanruskea-valko- raidalliset velourhousut vaaleanpunaisilla resoreilla. Nämä ovat oikeasti tosi ihanat ja värit sopii hyvin yhteen. Vaal.pun. resorit tekee housuista tyttömäiset ja tietysti tuo kierrätetty Hello Kitty merkkikin.  Kaavasta ei ole mitään käsitystä, sillä oli leikeltynä housut jo pidemmän aikaa.

Ompelukone on ollut hiljaa pidemmän aikaa. Opiskelurintamalla pitää kiirettä.