Painoa tänään 2340g eli 5g uupuu syntymäpainosta. Ihan kivasti kuitenkin mielestäni paino pysynyt, kun vertaa siihen miten Minttu aikoinaan kasvoi.

Lääkärikierrolla naurettiin, kun neito olis vaan nukkunut. Eipä saanut lääkäri sitten silmiäkään kurkattua. Olisin halunnut hänen niitä vilkaisevan, kun ovat edelleen kovin mustelmaiset ja silmissä pari verenpurkaumaa. Sanoi sitten, että katsotaan sitten kun ne silmät joskus ovat auki. Lääkärikierron jälkeisen aterian typy söikin sitten silmät visusti kiinni. Puolet ateriasta meni pullosta ja puolet letkuun. Oli tuo yöllä syönyt kerran ateriansa kokonaan itsekin, mutta päivisin nähtävästi väsyttää ihan vietävästi.

2056993.jpg
Isosiskon sylissä köllöttelemässä.

2056994.jpg
Ripakinttu- neitonen.
2056995.jpg
Vähän niinkuin rantalomalla olisi!? No ei nyt ihan, mutta lämmittävän valon alla kuitenkin. Eli tässä ollaan saamassa sinivalohoitoa keltaisuuden takia.

2056997.jpg
Nukkuminen on mukavaa puuhaa. Päällä on 44cm potkupuku, oli ihan pakko käydä ostamassa muutama noinkin pieni asuste, vaikkei ne kauaa mahdukaan,  saa niistä sitten nukenvaatteita käytön jälkeen.