Jotenkin outoa,että neidillä on ikää "jo" 3 viikkoa. Jotenkin sitä ei osaa laskea noita sairaalassa vietettyjä viikkoja mukaan, vaan ajattelee, että neiti on vasta muutaman päivän ikäinen, siis sen verran kuin on päiviä kotona viettänyt. :)

Tuo vihreän kakkan dilemmaa olen pohtinut. Ja siitä bilirubiinista se tuskin johtuu, koska tyttö ei ole ollut keltainen missään vaiheessa. On vain valkoinen, kalkkilaivan kapteeni. :) Se etumaito-takamaito suhde saattas olla syynä. Tosin, mietin sitäkin, että kun hän sai sairaalassa ensin luovutettua maitoa ja sitten mun lypsämää maitoa, ja silloinkin kakka oli vihreää? Luulis, että lypsäessä väkisinkin tulee sitä takamaitokin, kun kyllä ihan pitkiä aikoja siinä pumpun vieressä istuskelin? Tiedä sitten...pitäis edelleenkin olla se tissimittari, josta näkis maidon menekin ja takamaito-etumaito suhteen. :)  Eilen tosin terkkari sattui olemaan täällä just neidin ruoka-aikaan, joten saatiin tehtyä syöttöpunnitus ja sen mukaan meni 80gr=80ml eli ihan hyvä määrä.
Ja terkkari siitä vihreestä kakkasta ei ollut huolissaan, tosin eipä hän sinne vaippaan edes vilkaissutkaan.(Vaipat muuten falskaa  kivasti, kun jää lahkeeseen aina isot aukot. Ne keskosvaipat olis kyllä vielä käteviä, harmi kun niitä ei saa kaupasta)
No, pääasia kai oli se, että paino oli noussut ja oli muistaakseni 2120gr. Hitaasti, mutta varmasti. Miehen kanssa eilen mietittiin, että mahtaakohan neiti painaa sitä kolmea kiloa vielä ristiäisissäkään, tuskin.

Tentteihinkin pitäis jossain välissä jaksaa/ehtiä lukemaan. Ei kyllä jaksais kiinnostaa ei niin pätkän vertaa. Mutta pakko olis kolmen tentin verran skarpata, kun noi kurssit on alkaneet jo viime syksynä ja tulossa ois monta opintopistettä. No, katsotaan miten mahtaa onnistua.
Seuraava vähän kivempi projekti tälle päivälle olis Pyryn vaatelaatikoiden tutkiminen. Lähtee jätkän vaatteet myyntiin huuto.nettiin. :)  Muutaman pienen vaatteen jätän säästöön, saa antaa sitten herralle kun on vähän isompi tai ehkä silloin, jos joskus saa omia lapsia.