Tämä vaippa sai miehenkin innostumaan. :) Muulloin saan tyhjille seinille esitellä vaippaluomuksiani, mutta nyt sain perheen miesväen innostumaan. Olin jättänyt valmiin vaipan ilman imuja odottamaan ensimmäistä pesua. Shoppailureissuni aikana oli vaippa löytänyt tiensä Mintun päälle, onneksi oli mies laittanut villapöksyt päälle, koska vaippaa ei ollut vielä pesty ja olis saattanut falskata aika pahoin, kun ompelureiät vielä täysin avoimena. Oli kuulemma iskä käynyt vaippaa vielä Pyrylle ja naapurin pojallekin esittelemässä. Ei ehkä niinkään tyttömäinen vaippa, mutta tämä onkin tehty vaipanvaihtajaa ajatellen. :) Pääkallokangas on siis br PULia ja sisällä limen vihreä mikrofleece.
1209906.jpg
Tämä seuraava vaippa on ihanan pehmoinen ja ristin tämän kevätvaipaksi. :) On niin lämpöiset keväiset värit. Tätä vaippaa vaihdellessa odotellaan kevättä saapuvaksi... Saumuroinnit tässä meni vähän käteen, saumurin vika! :)  Tuo raitakangas on siis puuvillavelouria ja sisällä taas mikrofleece.
1209908.jpg
Sitten se harmaiden hiusten aiheuttaja. Tahdoin Mintulle just tän malliset villapöksyt tehdä itse. No, tulipa tehtyä. Ei tullut todellakaan täydelliset, mutta katsotaan on käytössä silti pelittävät. Seuraavista sitten vähän yksikertaisemman (?)  malliset. Nämä ovat siis punaisesta merino interlockista, haaruksissa kangasta on kolme kerrosta ja reunoilla kaksi kerrosta. Kaavaa ei ollut, yritin värkkäillä kaavat Mintulla jo olemassa olevista pitkälahkeisista pöksyistä. Oli sitten pakko testata kaavoja ensin vanhoista t-paidoista leikatuilla kankailla ennenkuin uskalsin alkaa saksimaan tuota vähän kalliimpaa merinoa.
1209899.jpg