Vastahan me aloitettiin kesäloma, ja nyt on muka jo kuukausi sitä kulunut. Apua, iskee jo ihan paniikki, että kesä loppuu liian aikaisin. Mutta saattaa silti käydä niinkin, että hermoja kiristellään seuraavan kuukauden aikana, kun täällä kotona lasten kanssa kökitään. :) 11.8 alkaa sitten eskari, muut ipanat menevät viikkoa myöhemmin päiväkotiin. Muista ipanoista puheenollen, mun pikkukirppuni "pääsi vihdoin" normaalille neuvolaseurannalle, siis ei enää kontrolleja lastenpolilla tai ihotautipolilla. Juhuu. Eilisessä vatsan ultraäänessä oli rakenteellisesti ollut kaikki ok.

Huomenna lähdetään reissailemaan. Satakunnan insinöörien kesäretki on vuorossa ensimmäisenä. Linja-autolla Ikaalisiin, ti-ti nallen taloon, kylpylään ja ruokailua. Kivaa, paitsi HIEMAN kyllä jänskättää, että miten tuo täystuho duracell-pupu saadaan viihtymään linja-autossa ja istumaan paikallaan.

Sunnuntaiaamuna VARHAIN lähden kera serkkuni sekä Millan ja Pyryn Turkuun ja päiväristeilylle sinivalkoisilla laivoilla. Laivanvaihto Maarianhaminassa ja illaksi takaisin. Matkaan täytyy lähteä täältä jo viimeistään viideltä aamulla, kääk. Toiveissa on, että päästäisiin toiselle risteilylle (vähän pidemmälle) sitten vaikka elokuussa. Mä tykkäään risteillä nääs.

Sukuun syntyi uusi jäsen tällä viikolla, kankaat on jo leikattuna, nyt pitäis vielä ehtiä ompelemaan lahjukset valmiiksi. :)