Mutta kun ei anna luonto periksi, ei niin millään. Toivottavasti kroppa kestää mukana.
En siis pystynyt jättämään tenttiä väliin tältä aamulta, sinne siis silmät ristissä. Ensin toki lapset päiväkotiin, sitten kiikutin viime yönä lypsetyt maidot keskolaan ja siitä kiiruhdin koululle. Tentti meni, noh...miten sen nyt ottaa...ei niin hyvin kuin toivoa voisi, mutta syykin siihen selvisi tentin jälkeen. Kuinka ollakaan, ainakin yksi kysymyksistä oli sellaisesta kohtaa muistiinpanoja, joita mulla ei ollut ollenkaan. Ei siis mikään ihme, ettei ollut hajuakaan psykoosin kriteereistä. No, ei voi minkään. Ilostutin (?) myös opettajaa jättämällä tentin loppuun kommentin, joka kuului suurinpiirtein näin " Olethan armollinen arvioinnissa, olen juuri 6 päivää sitten synnyttänyt pienen tyttövauvan (2,3kg), joka on vielä keskolassa, joten ajatukseni saattavat olla vähän "hukassa" tällä hetkellä". Ja perään ISOhko hymynaama. Mutta tuolle opettajalle nyt voi huumorimielessä laittaa vaikka melkein mitä kommenttia tentin loppuun , on niin hyvä tyyppi.

Nyt olisi ensi viikon maanantaihin mennessä luettava 70 sivua englanninkielistä tutkimusartikkelia sekä saman verran suomenkielistä tekstiä ja tehtävä niistä viiden sivun yhteenveto. Voisin kuvitella, että tähän urakkaan en nyt kykene. Tuota toista artikkelia olin jo ehtinyt joitakin sivuja lukea, mutta on se englannin lukeminen vaan niin paljon hitaampaa (varsinkin kun paljon erilaisia ammattisanoja joukossa), etten ole paljon lukemisessa edennyt. Ja nyt on aivoissa varmaan vain pari toimivaa aivosolua, joten niiden avulla ei tästä urakasta kyllä selvitä. Ehkä annan periksi itselleni ja otan yhteyttä opettajaan ja anelen lisäaikaa tehtävän palautukselle. Katsotaan minkälaisen vastaanoton saan, tämä opettaja kun ei sitten ollenkaan ole yhtään niin hyvä tyyppi mitä tuo toinen opettaja on, josta kerroin.

Asiasta viidenteen... meille tulee tänään "uusi" AUTO. Vihdoin ja viimein. Kompromisseja täytyi tehdä, että joku meille kelpaava löytyi.. toivottavasti nyt toimisi ja olisi hyvä auto! En malta odottaa, että vihdoin pääsen eroon tuosta turvaistuimien ja turvavöiden viidakosta ja tilanahtaudesta autossa. Nyt saa jokainen lapsi oman penkin autossa!