Täydellisen haalarihousukaavan värkkääminen jatkuu. Ja se jatkuu varmaan vielä pitkään, jos en tajua joskus leikellä/piirrellä tekemääni kaavaa ihan uudeksi kaavapaperiksi sen sijaan, että aina vaan samalla kaavalla leikkelen kankaan tehden leikatessani kankaaseen haluamiani muutoksia. Eniveis, tässä toiset haalarihousukyhäelmän Pilvennoiselle. Ottobren Mustikkahaalarin kaava jälleen pohjana. Levensin lahkeita, kavensin ylhäältä, jätin vetskarin pois, olalle napit.. ja sitä rataa. Paljonko on alkuperäisestä kaavasta siis jäljellä? Kangas on painettua pilkullista velouria muistaakseni Pikku-Auringosta (hieman pelottaa miten pilkut pysyvät pesuissa), nepit samasta paikasta. Sydämet ovat fleeceä. Lahkeet ovat vielä pitkät, joten mietinnässä on kuminauhan laittaminen niihin.

 

 

Ja hattutekeleitä syntyy tasaiseen tahtiin. Mä niin tykkään lakeista, tai ainakin niiden suunnittelusta. Tässä melkein täysin oma värkkäämä kaava. Hivenen otin suuntaa jostain valmiista kaavasta alaosan malliin. Päällä jälleen ruskea fleece, sisällä kukallinen trikoo, josta myös sydän-aplikaatio edessä. Kahdessa seuraavassa kuvassa poseeraa räkänenäinen Pilvennoinen.

 

 

Ja tämä on sarjassamme, PAKKO saada. Oma "tuotemerkki". Mies kyllä totesi, että ihan varmaan jossain on jo Untuva-tuotemerkki. Tarkoitti sillä Joutsenen untuva-tuotteita.