Ihan ekaksi ikuisuusprojekti. Tästä PITI tulla terällinen yöhaalari. Mutta kuten näkyy, se onkin nyt terätön. Terät siinä kyllä olivat, mutta päin sanonko mitä ommeltuna, joten leikkasin pois ja tein tästä tälläisen kesämallin, capri-pituiset lahkeet. Pihalla neiti tämä päällä jo viipotti. Mä tykkään tuosta "uusretrosta" kankaasta, se on siis joustofroteeta. Ekan kerran ompelin vetoketjun ja sehän tietty meni myöskin vähän käteen. Venytin vissiin liiaksi kangasta ja sehän nyt törtsää tosta edestä, mutta olkoon. Takaapäin haalari on ihan mukiinmenevä. ;) Vähän on vielä kasvunvaraa kyllä, ja olis saanut olla yläpäästä vähän kaposempi.  Kaava oli Suuresta Käsityö-lehdestä tältä vuodelta, mutta kaava on alunalkaen 70-luvulta. Koko 80cm.
1632644.jpg

Sitten naamiaisasu. Isoin lähti hoitokaverinsa 6v. viidakkosynttäreille ja totesi haluavansa pukeutua viidakkotytöksi. Ehdotin ensin jotain eläintä, lähinnä kissaa ,jolle olisi ollut vaatteet jo valmiina. Mutta viidakkotytön asusteen sitten synttäriaamuna yhtäkkiä visioin ja mahataudista hieman toipuneena jaksoin jopa ommella. Hamonen on valkoista vanhaa lakanakangasta. Ja tuosta joustofroteesta tuli sitten somisteita (se on nääs tässä asuteessa tiikerintaljaa :) ). Pikkuveli halus kuvaan poseeraamaan ihan muuten vaan, linssilude vissiin.
1632658.jpg

Ja lopuksi yksi vaipatin. Neidille AUTO-vaippa. :) Kun nyt sais nää taskuvaipat toimimaan, eivätkä ihan aina falskais, niin olis jotain kestovaippaa mitä käyttää näin kesähelteilläkin ja ulkona varsinkin. Kun ei villiksien päälle mahdu tavalliset housut ja villiksiä ei viittis kuumalla pitää, eikä muutenkaan päästää hiekottumaan ja sotkeutumaan ulos. Nyt on valitettavan usein täytynyt laittaa kertis neidile, mut josko ehtisin näitä taskuja lisää ompelemaan niin ehkä se siitä taas.

1632640.jpg