No, onhan se täyskäri ihan hyvää...mutta sen kyllä päätin, ettei meillä juhannuksena sentään ole kakkua. Juu juhlaputki meneillään. Joka viikonloppu on kakkua sekä hyvää ruokaa ja salaatteja saatu. Ensin oli pikkusysterini yo-juhlat ja eilen pikkuveljeni rippijuhlat. Ja tulevana viikonloppuna vietetään Millan 5v. synttäreitä. Viikon päästä maanantaina tulevat sitten vielä hoitopaikan kaverit juhlimaan. Sitten onkin juhannus ja siitä parin viikon päästä mennään häihin. Loppukesä näyttää sitten vähän  "juhlattomalta"  tämän alkukesän rinnalla . :) Mutta mukava on ollut sukulaisia nähdä!

Ja sitten Minttu-möttösen kuulumisia. Viikko sitten mitat 3260gr ja 50.2cm. Perjantaina olen viimeksi lääkärin kanssa puhellut puhelimessa. Edelleen jatkuu painoseuranta kerran viikossa. Ensi viikolla käydään labrassa hemoglobiini-kontrollissa ja soittelen taas lääkärille ja sovitaan taas jatkosta. Heinäkuun lopulle olisi 4kk kehitys-iässä (kalenteri-ikää kolme vkoa enemmän) lastenpoli-aika, mutta lääkäri vähän mietti josko menisimme näytimme myös jo tämän kuun puolella. Katsotaan nyt mitä lääkäri sitten meinaa. Ilmeisesti häntä vähän mietityttää se ettei tuota painoa kuitenkaan ole kovin mahdottomalla tahdilla tullut ja  se , että neiti kakkaa edelleen koko ajan. Eli pelkkiä pissavaippoja en pääse vaihtelemaan ollenkaan.
Mutta pääasia on, että neiti on kyllä varsin virkeä vauva (jos vain on saanut tarpeeksi nukuttua) ja katselee tarkkaavaisesti isoilla silmillään.

Edelleen kaupassa ja kodin ulkopuolella ihmiset pysähtyvät kyselemään neidin ikää. Varmaan monet ajattelevat, että näkevät jonkun ihan vastasyntyneen ja sitten ihmetys onkin suuri kun vauvalla onkin ikää "jo" 3kk. :)   Mutta ihan tottahan se on, että nyt tuo neitonen vasta alkaa olemaan juuri vastasyntyneen kokoinen. Ja käytössä edelleen 50cm vaatteet. Osa bodeista on kyllä nyt just sopivia, että ehkä tässä kohta pääsee siirtymään jo seuraavaan kokoon. :) Vähän on nyt hankalampaa ostaa Mintulle mitään vaatteita etukäteen (esim. syksyksi) kun ei osaa yhtään arvioida minkä kokoisia vaatteita silloin käyttää.
Ja saattaahan se kasvupyrähdyskin tulla jossain vaiheessa.

Ihanan lämmintä on ollut...eka "lomapäivä" touhuttiiin pihalla aamusta iltaan tuossa viikko takaperin. Urakoin vähän liikaa yhdelle päivälle, sillä illalla olin AIVAN loppu. Nyt olen yrittänyt ottaaa vähän iisimmin :)