Vuokraa nyt entistä ehompi malli Täystuhosta, joka tunnetaan myös tuotenimillä Pikkutätti, Möttönen sekä Mintukka. Uudet ominaisuudet tekevät elämästäsi kaksin verroin helpompaa! :)

Hyvästi pehmeä vaunukoppa, tilalle valjailla varustettu ratasosa, johon Täystuhon saa köytettyä kiinni päiväunien ajaksi. Voi sitä ihanaa huutoa, kun pitäisi mennä nokosille.
Onko liian leppoisaa ruokailutuokioilla? Ei hätää, tässä ratkaisu ruokailun ajaksi: Täystuho pääsee syöttötuolista helposti nousemaan kontilleen ja selkä ruokapöytään päin. Mikäli helpostusta haluaa, on kaiketi turvauduttava suunnitelmaan B eli haettava kaappijemmasta edelliseltä Täystuholta v.20.03 jääneet turvavaljaat.
Onko keittiössäsi liian siistiä? Ei hätää, siihenkin on ratkaisu. Täystuholta onnistuu keittiön pöydän alustan täyttäminen murusilla, sekä pöydän sotkeminen maidolla ja vedellä. Täystuho on myös erittäin tehokas tarkastamaan JOKAISEN kaappisi, varsinkin roskakaapin. Mikä onkaan mukavampaa, kuin mutustella eilistä kuorellista keitettyä perunaa, joka tarjoillaa suoraan roskapussista. Ekologista  ja ah, niin hygieenistä .
Miten on tuulikaappisi ja eteisesi laita? Kaipaatko niihin  maallista tunnelmaa? Täystuho osaa luoda  maatilatunnelman jokaiseen kotiin. Otetaan vain  muutama eteisestä löytynyt kenkä ja  kaadetaan niiden sisältö ympäri eteistä, ja niin löytyy hiekkakasa jos toinenkin. 
Entä kaipaatko liikuntaa ja kuntoilua ulkona? Pue Täystuho, vie se ulos ja juokse perässä milloin mihinkin, pääsääntöisesti naapurin takaterassille tai pelastamaan  Täystuho, joka on jäänyt kiinni pensasaitaan. Kunto kasvaa silmissä.
Onko kodissasi liian hiljaista? Täystuho pelastaa sinut hiljaisuudeltakin. Täystuhon taustamelodia on soinnukasta Tättä, tättä, tättä -biisiä.
Lopuksi Täystuhon paras ominaisuus:
Puuttuuko elämästäsi tunteita? Täystuho on tähänkin parasta lääkettä. Erityisesti kaikkien pienten erilaisten ominaisuuksiensa takia häntä on niiin helppo rakastaa. Pieni Pikkutätti sopii syliisi täydellisesti ja kestää rutistukset mukavasti. Täystuhon suurien silmien katse on joskus varsin läpitunkevan hellyyttävää. Siinä sulaa isommankin miehen sydän, takaan sen! :)