Meillä ei laakereillaan levätä. Touhua ja virtaskaa riittää edelleen tuolla nuorimmaisella.
Mistähän päästä sitä taas tarinansa aloittaisi :)  No, vaikka tämän päivän sattumuksista. Ensin se perinteinen, neiti tulee suu sinisenä vastaan...nams, nams. Kädessä Millan sininen vahakynä. Ja eikun neito kainaloon ja suupesulle. Suupesua harrastettiin myös varsinkin eilen illalla useaan otteeseen, kunnes mies totesi, että eiköhän olisi neidin aika jäädä sisälle. Juuri siinä naapureiden kanssa oltiinkin juteltu, että nykyään lapsiperheet elävät liian hygieenisesti ja siksi on tauteja niin paljon. Että pitäis vaan saada niitä pöpöjä liasta, hiekasta, mullasta, eläimistä jne. Hetken päästä kiikutin Täystuhon naapureiden eteen ihasteltavaksi, nostin ylemmäs ja totesin, että tämä kyllä pitää itse huolen pöpöjen saalistamisesta. Suun ympärystä oli mustan harmaana, suu täynnänsä multaa. Gourmet-illalllinen a la Minttu. Liekkö ruokavalion syy, että tänään aamun ensimmäiset tuotokset vaipassa olivat jokseenkin mustia. 
    Ja sitten takaisin niihin tämän päivän sattumuksiin. Hieman jälkeen tuon vahakynä-episodin, käveli neiti taas muina naisina vastaan. Toisessa jalassa oli Millan ihka-aito Crocksi ja toisessa kädessä tummanvioletti geelikynä, jolla neiti kävellessään samalla suti kenkään. Nyt on sitten kivat koristukset isosiskon kengässä ja kenkä likoamassa vedessä, josko jäljet siitä haalenisivat.
    Omatoimisuutta löytyy, joskin ehkä hieman väärässäkin kohdin. Istuin eilen "rauhassa" tietokoneella surffailemassa, kunnes viereeni kävelee höpöttävä pieni taapero. Katsahdan alas ja mitä näenkään? Tämä taapero höpötyksen kera ojentaa minulle kivan pikku paketin, roikottaa siis kädessään housujaan, joiden sisällä on vaippa, jossa on....osaatte varmaan arvata, että mitä!? Tämän jälkeen lähti neito housujen kera kylppäriin siivottavaksi. Ja äitee tykkäs.... :)