Mulla on nyt menossa lakitus. Siis kauhea innostus värkkäillä ja suunnitella erilaisia ja mallisia lakkeja. Tässä neljän lakin sarjasta kaksi viimeisintä. Kaksi ekaa lähtivät kirpparille myyntiin ja ainakin toinen niistä olikin jo löytänyt uuden kodin. Nämä kaksi jäivät meidän kahdelle pienimmälle käyttöön. Kaavaan otin vähän suuntaa Ottobren sivuilta löytyvästä lohikäärme kypärämyssystä. Siitä sitten muokkailin tälläisen nepeillä kiinitettävä pupu/luppakorva- lakin. Sisus on trikoota ja päällinen fleeceä. Etureunassa vaal.pun. resoria. Ihan toimivat lakit. Vähän pitäisi kyllä vielä muokkailla. Korvat saisi lähteä vähän ylempää päältä jne.

Tämä on testilakki. Myös Ottobren sivuilta löytyvästä kaavasta otin hieman osviittaan lakin alaosaan. Alaosa kaksinkertaista fleeceä ja yläosassa vain kerros. Tämä lähti kirpparille. Tuskin kukaan ostaa, mutten kotiinkaan jättänyt, kun on niin poikamainen.

 

ps. mä tarvisin koneen, joka ompelis myös paksuista kohdista. Nyt meinas tehdä tiukkaa, kun oli fleecejen saumakohtia ommeltavana päältä.