...teen tällä kertaa! Näin olen vannonut. :)

Kolmen ekan raskauden aikana mulla on ollut käytössä tasan yksi aito ja ehta äitiyspaita. Muuten olen sitten venytellyt tavallisia paitoja, joka varsinkin kahden ekan odotuksen aikana onnistua vallan mainiosti sillä lookkiini kuului silloin melkoisen löysiä t-paitoja. Nyt sitten tällä kertaa ostaa pläjäytin käytettyjä äitiyspaitoja ison kasan! Äitiyshousujakin on tullut shoppailtua yhdet uudet ja parit käytetyt. Viime raskaudessa pärjäsin melkeinpä vain yksillä housuilla koulussa, jotka nekin olivat himpun verran isot. Sama ongelma on kyllä tälläkin kerralla. Ko. housut ovat isot, kun taas yhdet uutena ostamani ovat sittenkin liian pienet ja kireät. Pitäisi siis olla välikoko kun s on pieni ja m on iso. :)

Tarkoituksena olisi myös vihdoin saada aikaiseksi tehdä kestoliivinsuojia sekä merinovillasta tms. rinnanlämmittimet ynnä muuta tarpeellista sälää. Projektina on myös metsästää jostain joko uusia tai käytettyjä imetyspaitoja, jollaista minulla ei ole tähän päivään mennessä ollut. Pitäähän sekin päästä kokeilemaan millaista on käyttää imetyspaitaa.

Myin myös Pyryllä ja Mintulla olleen turvakaukalon pois, syystä että, haluan vihdoinkin kokeilla sellaista jalustallista kaukaloa ja sen kätevyyttä. Muutenkin on jo noita turvavöiden kiinnittämisiä ihan riittämiin, siinä säästyis sitten edes yksiltä turvavöiltä. Hankin myös alennuksesta Eischbärchenin (nyt tuli kyllä kirjoitusvirhe?)  kaukalopussin, jollaista en koskaan ole päässyt testaamaan. Toivottavasti sekin osoittautuisi käteväksi hankinnaksi siinä vaiheessa, kun rehataan ees taas eskari jne. kuljetuksissa.  Kaukalopussi siis on, kaukalo on vielä hankkimatta, josko sitten syksyllä. Tuplarattaatkin olis hakusessa, tällä kertaa joku eri  merkki mitä aikoinaan ollut Millalla ja Pyryllä käytössä.

Mitähän vielä on jäänyt tekemättä aiemmilla kolmella kerralla...hmm....no kerron sitten jahka muistuu mieleen.