Kyllä Mintun kelpaa. :) Joka kauppareissulla edelleen vähintään yksi ihminen pysähtyy katsomaan ja ihmettelemään pientä vauvaa. Tiistaina olin Mintun kanssa Prismassa, kävelin Minttu sylissäni ovista sisään, äiti poikansa kanssa oli juuri menossa viereisestä ovesta ulos. Nähdessään meidät, tämä äiti koppasi poikaansa kiinni hartioista, käänsi pojan ympäri ja sanoi "katso, kun tuolla menee pieni vauva"! :) 
Keskiviikkona olimme koko perhe Tuurissa Keskisellä. Minttu jäi "vaaripuolensa" kanssa vessojen ulkopuolelle odottamaan muita. Palattuani sain kuulla, miten oli ihmiset jääneet neitiä katsomaan, ihastelleet ja miettineet, että miten vanha tuo on. Ja tätä huomion keskipisteenä olemista on jo kestänyt neljä kuukautta. No, kohta se on ohi, kun tuo tuosta vähän vielä kasvaa.

Ja sitten noihin "sairaalakuulumisiin". Viime viikon perjantaina soitin taas kerran lääkärille. Tämä luetteli i-s-o-n liudan labravastauksia. Hb oli 98 eli samaa luokkaa kuin viimeksikin. Muut arvot pääosin ok, muutamas arvossa vähän heittelyä (joissain aminohappojutuissa). Sen takia sitten lääkäri määräsi otettavaksi pissanäytteen sekä vielä yhden verikokeen. Pissanäytettä varten kävimme reilu viikko sitten hakemassa polilta pissapussin. Pussi piti viritellä Mintulle aamuyöstä ja viedä sitten heti aamulla näyte polille. Tämä näyte piti viedä tämän viikon alussa. Olimme kuitenkin lauantaina tulleet maalle häihin ja jääneet mummulaan kesäloman viettoon. Niinpä minä ja Minttu matkasimme maantaina iltana Poriin ja tiistaina saimme vietyä näytteen (jonka ottamisen onnistumisesta mulla oli vähän paniikkia, mutta niin vain aamulla löysin pussista neidin pisut, onneksi). Jotain aminohappojuttuja noista näytteistä tällä kertaa katsotaan tarkemmin. Vastaukset saamme sitten toivottavasti reilun viikon päästä kun taas menemme polille 4kk korjatun iän kontrolliin (paikalla on myös fysioterapeutti).
Tällä viikolla torstaina piti olla Mintulla neuvola, mutta peruin sen , koska emme saaneet aikaiseksi lähtöä Porin suuntaan. Seuraava lähtöyritys oli perjantaina, mutta näköjään olemme edelleen täällä maalla, tällä kertaa mammalassa. Tänään PITÄISI lähteä, koska huomenna Mintulla olisi uusi neuvola-aika ja punnituksella kyllä pitäisi varmaan käydä.

Eilen kävimme moottoriurheilukeskuksessa katsomassa kun pikkuveljeni ajeli karting-autollaan...tosin auton penkkiin itsensä änkesi myös joku muukin :)  Lantion kohdasta meinas tehdä vähän tiukkaa, vaan sain kuin sainkin itseni penkkiin sovitettua ja pääsin kokemaan vauhdin huuman.
737975.jpg