Kiirettä pitää...mutta josko sitä nyt ehtisi taas muutaman rivin silmät ristissä kirjoittaa. Kello tosin on vasta 16.20, mutta silmäluomet lupsuu aika pahasti tällä hetkellä. Väsyttää... ei vanha enää jaksa tätä valvomista!? :)

Maanantaia oli kiire päivä. Onneksi äitini ja tätini pelastivat tilanteen tulemalla sitten kuitenkin vauvanvahdiksi, ettei mun tarvinnut roudata neitosta joka paikkaan mukaan. Klo 11 oli parturi, reilusti lähti hiuksia päästäni, ehkä n. 20cm verran. Sitten klo 12.45 oli koululla anatomian pienryhmä. Välillä kävin kotona syömässä ja sitten taas neljäksi takaisin koululle lääkelaskukokeeseen, josta tällä kertaa pääsin läpi eikä yhtään virhettä tullut! *tuulettaa* Kotimatkalla poikkesin cittariin, josta vihdoin löysin Millalle sopivat juhlasandaalit. Tuolla kun on sen verran "pullava" jalka, ettei monetkaan juhlakengät mahdu sille jalkaan mitenkään. Nyt on sitten sen ihanan vaaleanpunaisen kaapissa odottavan mekon seuraksi kivat kengät. Mekko piti ostaa jo kokoa 122cm, heh...ei siis mikään pieni kirppu tuo meitin esikoinen.
Ai niin, päivän päätteeksi taas bongasin pihaltamme näitä tämän seudun "ihanuuksia", vielä ei ollut niin pimeä, että olisi nuo ihanat rusakot olleet nurkkia tonkimassa, vaan pihaamme eksyi tälläinen "pariskunta" (kuvassa vain toinen osapuoli, toinen katosi nurkan taakse, kun aloin kuvaa ottamaan). Näin siis täällä "maalla" :)
544139.jpg

Tiistai olikin sitten "lepopäivä", tosin yritin raivata kämppää inhimilliseen kuntoon siinä kuitenkaan onnistumatta. Kun mies ja lapset kotiutuivat, säntäsimme isoimman lapsen kanssa shoppailukierrokselle, veimme maljakon kukkakauppaan ristiäiskimppua varten, haimme kangaskaupasta pinkkiä pörrökangasta naamiaisasua varten, kävimme ruokakaupassa ja poikkesimmme postista hakemassa vaatepaketin pienimmälle.

Keskiviikkona isommat lapset olivatkin pitkästä aikaa kotona ja kävimme perhekerhossa vappunaamiaisissa. Pyryllä tosin oli herne nenässä aamusta iltaan, muuten päivä olisi ollut ihan kiva.
544141.jpg
544143.jpg
Työn ja tuskan takana oli näiden viiksien tekeminen ja kissa-asun pukeminen. Pyry on katsokaan Pyry "en halua", eikä siitä muuksi muutu. :)  Kotiin tultuamme menimme oitis pesemään kovin "häiritsevät" viikset pois, jonka jälkeen nuorimies totesi huojentuneena, että no nyt hänestä tuli taas Pyry.
Illalla yritin vauva sylissä päntätä päähän anatomian sanastoa.

Tänään eli torstaina heitimme aamulla miehen ja lapset töihin ja hoitoon. Tulimme hetkeksi kotiin , jolloin minä kertasin anatomian sanastoa. Syötin vauvan ja lähdimme sitten yhdessä koululle anatomian testiä tekemään. Se oli onneksi nopeasti tehty ja ryhmämme sai kaikki oikein eli läpi päästiin. Vauva tietysti oli sillä hetkellä hereillä ja kitsevällä tuulella, mutta onneksi tosiaan ei tarvinnut kauaa koululla olla. Sieltä sitten suuntasimme viereiseen rakennukseen lastentautien poliklinikalle, jossa vauvalla oli kontrollikäynti.
Vieläkään ei geenikokeen tuloksia ollut tullut, joten emme siis vieläkään tiedä, onko sitä imeytymishäiriötä vaiko eikö. Jäimme nyt odottelemaan edelleen tuloksia (vaikka vauvalla kovasti masu/ilmavaivoja onkin), sillä painoa oli edelleen tullut se 20gr/pv eli riittävästi. Paino siis tällä hetkellä 2670gr  ja pituus 47,7cm  ja ikää n. seitsemän viikkoa. Kovasti neiti oli lääkärin mielestä valkoinen ja lääkäri epäili hemoglobiinin taas laskeneen, joten labran kautta sitten lähdettiin kotiin. Maanantaina soittelen tuloksista.

544140.jpg
Isosisko ja pikkusisko eilen illalla.