Vaikka neidillä on jo ikää kohta kolme viikkoa, silti tämä totutteleminen vauva-arkeen alkoi vasta pari päivää sitten. Tähän asti vain "poikkesin" häntä sairaalassa hoitelemassa, yöt häntä hoitelivat muut. Nyt saan itse valvoa yöt, vaihtaa jokaisen vaipan, syöttää jokaisen syötön. Ihanaa, joskin aika rankkaa. Ei sitä taas muistanutkaan millaista se vauva-arki onkaan. Tai muistihan sen, mutta.... :)
Neidillä on tapana ilmeisesti valvoskella öisin, yön ensimmäisellä syötöllä vierähtää parikin tuntia kun välillä pitää killitellä isoilla silmillään, sitten välillä ähistään (mahavaivoja?) ja sitten taas tankataan maitoa. Viime yönä oli tekemistä, että neidin sai vihdoin hetkeksi rauhoittumaan koppaansa. Sitten taas parin tunnin päästä olikin edessä sama urakka, tosin sillä syöttökerralla taisi vierähtää vain tunti aikaa. :) Ja vaippoja vaihdettiin useita ja se kakkakin oli taas sitä vihreää!?

Jos neiti ois yhtään isompi, niin ottaisin hänet vanhaan tapaani viereen nukkumaan ja tissittelemään öisin. Mutta...ei noin pientä rääpälettä uskalla viereen ottaa.

Huomenna tulee terveydenhoitaja katsomaan ja punnitsemaan neitosen, jonka kutsuhuuto nyt kuuluukin tuolta kopasta, joten pitänee liikutella tätä meijeriä sinne suuntaan.