Posti toi yllättäen oikein lämmittävän paketin!!
494820.jpg
Isot kiitokset neuleen ja sukkien tekijälle!!! :) Tänään ne jo lämmittivät neitosta, kuten myös jo aikaisemmin postissa tullut tätini tekemä myssy. Pysyi neiti lämpimänä koko sairaalareissun ajan.

Labrassa neitiä rääkättiin, kun molemmista kyynärtaipeista ensin yritettiin verta ottaa. Vaan neula näytti isommalta kuin neidin suonet. Pari tippaa tuli toisesta kädestä.Itkua riitti. Lopulta meinasivat labrantädit jo luovuttaa ja laittaa meidät lastenpolille lääkärin käsittelyyn. Mutta sitten kuitenkin saatiin sormenpäästä herutettua toivottavasti riittävä määrä verta. Tulokset tulevat joskus...

Poikkesimme myös osastolla lääkäriä jututtamassa ja saimme jo varoiksi reseptin lähes laktoosittomasta erikoiskorvikkeesta, jota kokeillaan jos neidin paino ei meinaa nousta kunnolla. Pari päivää pitäis tuota korviketta antaa, siitä pitäisi sitten nähdä vaikuttaako se kakkan laatuun. Odotellaan nyt kuitenkin ensi viikon neuvolakäyntiin ja punnitukseen ja katsotaan mitä vaaka sanoo. Lääkärikin kyllä jo punnitsi neidin siellä osastolla ja saimme todeta, että nyt oli parissa päivässä painoa tullut vain 15gr.