Voi että, meinas ihan itku tulla mullekin. Oli niin ihana eilen aamulla tuo isosisko ressukka.
Olin yöllä ottanut vauvan viereeni tissille, ja sen jälkeen oltiin sitten nukahdettu. Joten nukuttiin sitten vielä aamullakin kaikki samassa sängyssä. Havahduin sitten viimein siihen, kun joku hillittömästi itkee olohuoneessa. Tökin miehen hereille (jossa kesti hieman aikaa, tämä oli ihan taju kankaalla) ja käskin mennä olohuoneeseen katsomaan, että mikä neidillä on hätänä. Nyyhkytysten keskeltä kuulin vain jotain "vauva..peiton alla.." Iosisko oli siis aamulla hiippaillut meidän huoneeseen, kurkannut vauvan koppaan ja todennut kopan tyhjäksi. Ja sitä oli sitten mennyt itkemään olohuoneeseen, kun ei vauvaa ollutkaan peiton alla. Mihin lie oli ressukka luullut vauvan kadonneen. Mutta onneksi se pikkusisko sitten löytyi sieltä minun kainalosta tuhisemasta.

488943.jpg
Tässä isosisko ja isoveli ovat teholla ekaa kertaa pikkusiskoa katsomassa.
Jahka tuo räkätauti lapsista helpottaisi, niin saisivat vähän kokeilla ottaa pikkusiskoa syliinkin.

489141.jpg
Isosisko näki vauvan huoneen ikkunassa sairaalassa askarreltuja pahvinalleja ja halusi kotona tehdä  omat nallet ja viedä ne sairaalaan. Toisesta tuli nalle ja toisesta pupu. Nämä minä sitten kiikutin sairaalaan ja laitoin ikkunaan muiden nallejen joukkoon muistoksi vierailustamme sairaalassa.

ps. Tänään päivällä vauvan eka neuvola lastenneuvolassa. Kyllä tuon paino varmasti vähän noussut  taas on. Vaikka iho vieläkin vähän roikkuu päällä, niin kyllä sinne alle vähän täytettä on tullut selvästi.