Ah, niin ihanan kamala harrastus...
Minttu sai uudet housut (vähän vielä pitkät) ja olen tosissani ylpeä että ylipäätänsä sain kivan näköiset housut aikaiseksi. Kun se peukalo tosiaan on edelleen siinä keskellä kämmentä, niin nämä ovat minun tekemikseni oikeinkin kivat! :)
1030574.jpg

Sitten vähän uudistettiin Pyryn huonetta hänen nimppareittensa kunniaksi. Jos mulla vaan olis ollut ompelukone pidemmän aikaa, niin meillä olis verhoja vaihdettu paaaaaljon useammin. Kallis tämä harrastus kyllä on, kun kolmisen kymppiä maksoi verhokangas ja siitä sai vielä kaksi pientä tyynyn päällistä. (huom. verhot on silittämättä ja pitäis vielä vähän lyhentääkkin).

1030588.jpg

Ja sitten Millan toive, lepakkoasu, jossa hän menee tänä iltana hoitokaverinsa halloween-partyihin.
Asun valmistumisen jälkeen mulle iski vasta parempi idis, joten tämä asu sai kaverikseen toisenkin  lepakkoasun, katsotaan kummanko Milla laittaa ilallla päälleen. Ilmeisesti sen jälkimmäisen, kun se päällä on kuulemma helpompi leikkiä. Se on tehty kirpparilla ostettuun mustaan pitkähihaiseen paitaan.

1030617.jpg

No yksi vaippa vielä loppuun, baby bornin taskuvaippa. :)

1024437.jpg

Kyllähän mulla pyörii viis miljoonaa visioo päässä, että mitä kaikkea ihanaa sitä voisi YRITTÄÄ tehdä, jos vaan olis a. taitoa b. AIKAA c. kroppa kestäis. Niskat huutaa hoosiannaa, oisko jollain hyvää lihaksikasta vaihtokroppaa tarjolla? SEllasta kroppaa jollain jaksaisin tehdä kaikkea muutakin, sellanen kroppa joka  ei särkisi ja kolottaisi joka *piip* päivä, niin että hammasta saa välillä purra.