Mikä mukava viikko takana päin ja mitä lie vielä edessä.
Viime viikon perjantaina lähti mies reissuun (ja palasi vasta tiistaina illlalla) . Perjantai ja lauantai saatiin lasten kanssa nauttia ja "tehdä mitä huvittaa". Sitten alkoikin sunnuntai-aamu leppoisasti ja sain pyykättävää koko päiväksi ja vielä seuraavaksikin. Pyryn sängystä meni kaikki petivaatteet pesuun, ja viel pari lakanaa lisää kun ei herra tajunnut käyttää sängyn viereen laitettua vatia. Siirsin sitten herran lopulta lattialle pyyhkeen päälle makaamaan. Kuumekin nousi ja lopulta meillä oli yksi varsin väsähtänyt kaveri. Sunnuntaina olisi tietenkin ollut päiväkerhojen päätös kevätkirkko sekä eskarilaisten kouluunsiunaaminen. Onneksi sain sitten äitini kuskaamaan edes Millan sinne juhlaan. Illalla annoin Pyrylle särkylääkkeen  ja tämä onneksi nukkuikin yön mukavasti, samaa ei voi sanoa minusta, sillä kuulostelin koko yön lastenhuoneista kuuluvia ääniä. Olin tietysti illalla vuorannut tyttöjen sängyt pyyhkeillä ja Millan huoneessa odotti vati mahdollisen taudin saapumista myös siihen huoneeseen. Saimme kuitenkin muutaman päivän olla ilman herra Yrjön vierailua.

Kunnes sitten keskiviikkona kello 11 minulta avautui hanat molemmista päistä ja sitä kesti iltaan saakka, kunnes en enää jaksanut omin voimia kävellä vessaan. Mies oli onneksi iltapäivästä saapunut kotiin hoitamaan lapsia ja talutteli muakin sitten illalla vessaan. Nyt on jo perjantaina, mutta ruoka ei maistu vieläkän, etoo vaan jatkuvasti ja olo on melko kehno. Ja mikä parasta,  mies lähti taas tänään keikalle ja tulee sunnuntaina (tai käymme hänet noutamassa).  Eilen oli lasten viimeinen hoitopäivä, mun oli tarkoitus tehdä viimeisiä kouluhommia tälle keväälle. Vaan mä makasin koko päivän sängyssä ja sain aamupäivällä Millan kaveriksi, jonka mies joutui hakemaan hoidosta pois, sillä tämä oli siellä sitten tietysti alkanu laatottamaan eteisen mattoa.  Neito harmitteli kovasti, sillä olivat aamulla vieneet viimeisen hoitopäivän kunniaksi jätskipaketit mukanaan. Pyrykin oli melkein ruvennut poraamaan, kun oli aamupäivällä nähnyt iskän ja luullut, että tulee häntäkin sieltä hakemaan, kun oli ne jäätelöt vielä syömättä. Mutta sai hän sentään jäädä niitä sinne syömään. Millallekin sitten nousi yli 39 asteen kuume ja melkoisen rajusti on tainnut yökkäillä,  kun kasvot olivat täynnä pieniä verenpurkaumia. Tänään vaikuttaisi jo olevan paremmassa kunnossa, toisin kuin siis minä.

Pyry on luultavasti lähdössä tänään  IHAN yksin mummulaan pariksi päiväksi. Tämä siitä syystä, että saimme sunnuntaille samalle kellonlyömälle kutsut kahteen eri 6v. synttäreille. Toiset kutsut ovat lapsien hoitokaverin, jonne Milla haluaa ehdottomasti mennä (tytön synttärit) ja ne ovat täällä Porissa. Toiset synttärit ovat Honkajoella ja ne ovat lasten pikkuserkun (pojan), jonne taas sitten Pyry haluaa mennä. Koska emme mitenkään voi revetä kahteen paikkaan samaan aikaan, menee Pyry sitten mummun kanssa noihin pikkuserkun kekkereihin ja minä jään tyttöjen kanssa Poriin ja kuskaan sitten Millan toisille synttäreille. Sieltä kun sitten saamme Millan haettua niin lähdemme hakemaan Pyryä ja ukkokultaa Honkajoelta (jonne mies kaiketi keikalta päin sitten menee). Äsken Pyryltä kyselin, että tuleekohan sun mummulassa (ei ole yksin ollut vielä koskaan) äitiä ikävä. EI kuulemma tule. Sitten kysyin, että tuleeko Millaa ja Minttua ikävä. Ei kuulemma tule Minttua ikävä, mutta Millaa ikävöi kylläkin. :)

Näin meillä viimeinen viikko on sujunut... Täystuho on toistaiseksi terveen oloinen, tosin äsken tuntui hieman lämpöiseltä, mahtaako olla kuume nousemassa.  On kyllä melkoinen kevät ollut, Täystuholla jatkuvasti nuha ja korvatulehduksiakin ja nyt on kahden kuukauden välein rantautunu tuo herra Yrjökin kylään. Voisin antaa porttikiellon koko ukolle totaalisesti pitkäksi aikaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!