..muttei sitten kuitenkaan. Katsokaas kun enhän mä nyt ikuna koskaan voi onnistua. Aina pitää jotain mennä metsään. No, ainakin tulee opittua joka asia kantapään kautta. 

Pilvennoiselle Ottobren mustikkahaalarin kaavasta muokattu haalarikaava koossa 74cm. Muistaakseni hieman pidensin lahkeita. Jätin jälleen vetoketjun pois ja laitoin nepparin olalle sekä vuoritin tuon yläosan. Kangas on ihanaa prinsessa-talvifroteeta Tuulenvireeltä Huutiksesta. Tämä on maannut kaapissa KAUAN odottamassa, että mitä ihanaa siitä keksisi. Nyt tuli pehmoiset ja lämpöiset haalarihousut Hello Kitty (tai mikä lie kissa) aplikoinnilla. Kissan rusetti on "irrallinen". Tämä ensimäinen kuva on haalarin TAKApuolelta. Sama kissa on myös etupuolella. Ja se moka. Tarkoitus oli tehdä takapuolelle kissan takapuoli ja etupuolelle etupuoli. Ja näin kaksi kissaa valmistuikin. Toisella naama, toisella ei. Tämän jälkeen ompelin haalarin sivusaumat ja nostin haalarin eteen i katseltavaksi. Mitä ihmettä, olin LEIKANNUT kankaat väärin. Olin tehnyt etupuolelle pidemmät taakse tarkoitetut olkaimet ja päin vastoin. Ja näiden olkaimien pituuksien perusteella tein myös aplikoinnit. Joten ne meni väärin päin. Joten, ei auttanut muuta kuin tehdä toisellekin kissalle naama ja rusetti ja nyt on sekä etu-että takapuolella sama kissa. Bläääh. Ja olkaimet on vähän nurinkuriset. Napit tulevat näkyviin enemmänkin takapuolella. Mutta eipä tätä auttanut enää korjaaminen. Joten nämä on nyt tämmöiset. Mutta päällä onneksi kohtuullisen kivat kuitenkin. Kankaan kuvioissa on tuollaista vihreää sävyä, joka ei tässä kuvassa niin näy. Mutta sen takia valitsin oliivin vihreän tuohon kissan hameeksi. Olisi ehkä vaaleenpunainen tai pinkki ollut varmempi valinta. Aplikoinnissa ensi kertaa apuna oli kaksipuoleinen liimaharso. Ja WAU, kun olikin kätevää. Nyt alkoi aplikointiharjoittelut meillä oikein toden teolla.

Tässä haalarin edestä.

Ja käyttäjänsä päällä.

Ja ensimmäinen ompelus itselleni. Eurokankaan trikoosta peruspaita. Kaava jostain, olikohan vuoden 2006 Ottobrestä. Koko 36 , pidensin helmaa ja hihoja. Kivasti istuu, mutta kangas saisi olla joustavampaa. Resorikanttaus pääntiellä. Vaatii edelleen harjoittelua. Esikoinen otti kuvan. Pyysin ottamaan niin että vain paita näkyy. Noh, ihan ei onnistunut. Mutta hälläkö väliä. Nyt tällä samalla kaavalla voisi tehdä lisää paitoja, kunhan löytäisi kivaa ja HALPAA trikoota. Pitää kyllä vieläkin enemmän pidentää helmaa ja hihoja. Kutistuu kuitenkin pesussa.