Täällä blogissa on aika hiljaista...vaan täällä meillä kotona ei ole. Saattaa välillä tulla pitkiäkin taukoja näihin kirjoitteluihin, jos tämä syksy etenee niinkuin tässä on suunniteltu... Voi tosin olla, että suunnitelmat ovat turhan perfektionistisia ja niistä joudutaan vielä joko osittain tai kokonaan luopumaan. Katsotaan miten tämä arki tästä etenee, tämä ensimmäinen kouluviikko on kyllä ollut melkoisen väsyttävä  ja stressaava, varsinkin kun siihen kaiken päälle lätkäistään tämä syksyn ensimmäinen energiat kadottanut flunssa. Se on niin tätä kun lapset ovat hoitopaikassa taas aloittaneet, ensin tulivat he kipeäksi, nyt olen minä ja Mintullakin nenä tukossa.

Yritän siis opiskella, osittain kotoa käsin, silloin tällöin käyn koulussa jos vain pääsen (mies on pois töistä, tekee tunteja sitten myöhemmin takaisin...), yritän ehkä tuon pienimmäisenkin kanssa jollain lyhyellä luennolla käydä silloin kun isommat lapset on hoidossa. Heille on nyt hoitopaikka 2pv/vkossa ja kerhossa käyvät myös kahtena päivänä viikossa. Ensi viikolle olisi kaksi tenttiä. En vain tiedä, että millon ehdin niihin lukemaan. Mies kun on pe-su poissa kotoa ja eka tentti olisi jo maanantaina. Kädessä on melkein jännetupin tulehdus, niin paljon kahtena päivänä koulussa kirjoitin että oikean käden rannetta särkee vieläkin. Oli siis kaksi pitkää koulupäivää tällä vkolla, onneksi äitini ja pikkusiskoni pääsivät Minttua hoitelemaan siksi aikaa.

Tänään oliskin taas kouluprojektia koko iltapäiväksi, harmittaa vain kun olen tällä hetkellä näin vajaakuntoinen. Mutta pakko yrittää mennä paikalle, että saa kurssin suoritetuksi. Sieltä pitäisi sitten kiiruhtaa ilmoittamaan lapsia jumppaan. Ihanaa mennä sinne jonottamaan. Tää on niin tätä näissä isommissa kaupungeissa. TOista se oli tuolla "maalla", jossa jokainen halukas mahtui jumppiin ja muihin harrastuksiin. Tällä hetkellä Minttu on muskarijonossa toisella varasijalla, vauvauintiin emme päässeet, sillä paikat tulivat täyteen alle tunnissa (kamala soittorumba oli ollut, monet eivät edes päässeet puhelimilla läpi), isommat lapset sentään pääsevät leikkiuimakouluun viikoksi. Katsotaan miten käy tuon jumpan kanssa. Toisaalta on ehkä parempikin niin ettei pahemmin harrastuksia tämän koulu-koti-hoito-työ hässäkän lisäksi ole. Toisaalta ne toisivat ehkä vähän jotain mukavaa vastapainoa tälle muulle härdellille....
863194.jpg
Möttönen heinäkuun loppupuolella....