Nyt tuntuu ettei oikein ehdi muuta tekemään kuin ajelemaan kodin ja sairaalan väliä. Olen tänään ajellut kolme kertaa sairaalalle ja käynyt välillä pikaisesti kotona syömässä ja hetken touhuamassa noiden isompien lasten kanssa. Tänään en aamulla jaksanut sairaalalle mennä vielä puoli yhdeksän hoidolle, vaan suoritin aamulypsyn kotona ja painuin takaisin sänkyyn. Puoli kahdeltatoista olinkin sitten taas neitiä sairaalassa syöttämässä. Eilen imetykset meni vähän niin ja näin. Ei tyttö jaksanut oikein syödä ja imeä. Mutta tänään jaksoi taas paremmin ja illlalla vetäsi rinnasta vaa´an mukaan 95ml eli reilun annoksen. Toivottavasti sillä uni maittaa, sillä kahtena edellisenä yönä on kuulemma ollut aika virkeä ja tankkaillut maitoa. Hoitajat meinasivat, että neidillä vähän päivärytmi sekaisin.
Illalla kylvetin rääpäleen, joka on kyllä edelleen niiiiin pieni ilman vaatteita. Kylvyn jälkeen kammattiin hiuksiin pörrökampaus, joka tosin jäi sitten lakin ja pipon alle piiloon.
Päivällä kävin taas tuhlaamassa rahaa vauvanvaatteisiin ja hain lisää 50cm housuja, että olis jotain suht oikeenkokoista neidille päälle puettavaksi. Tosin noikin housut on vielä tosi isoja ja kasvunvaraa on reilusti, mutta eiköhän nekin sitten jossain vaiheessa pieneksi jää! :)

Ai niin...painoa tänään 2025gr.