Kuusi vuotta sitten tähän aikaan huohotettiin jo varmaan melkoisesti, vai liekkö makoilin vielä ammeessa ja yritin vauhdittaa supistuksia. 18.6 klo 1.52 yöllä näki päivän valon tummatukkainen pieni (2950gr, 48cm) neitonen. Äidin kova 15minuutin punnerrus tuotti tulosta ja vauva saatiin lyhyestä napanuorasta huolimatta ulos, rinnan päälle häntä oli turva kuvitella saavansa heti syntymän jälkeen, sen verran lyhykäinen nuora tosiaan oli.  Pieni ensikosketus kuitenkin saatiin napanuoran katkaisun jälkeen, mutta pian jo pikkuinen kiikutettiin kylmissään puettavaksi ja kapaloitavaksi. Siinä sitä sitten ihmeteltiin ja harjoiteltiin perhe-elämää, jota on siis harjoiteltu jo kuusi vuotta aina vaan enenevissä määrin.

Sunnuntaina jo juhlittiin, 12 lasta saapui kahdeksi tunniksi viihdyttämään meitä. Huhhuh. Pojat (4kpl) kävivät vähän ylikierroksilla ja pariin otteeseen pahimman metelöitsijän nostin ulkoilmaan jäähdyttelemään. Muutoin juhlat olivat ihan onnistuneet ja eritoten sankari hyvin tyytyväinen juhliinsa!!! Lastenjuhlien jälkeen saapuivat heti sukulaiset, joten menoa riitti koko päiväksi ja sen kyllä huomasi illalla, ainakin minusta. Varsinkin kun olin koko edellisen päivän ollut Ikaalisten kylpylässä viemässä kaveria nauttimaan 30v. lahjastaan. Kotiuduin yhdeltä yöllä ja aamusta heti tietysti alkoi kakkujen väsääminen. Pitkä päivä siis tuli, mutta olipa sitten juhlat kerralla ohi. Huomenna saa neiti vielä viedä kesäkerhoon keksiä ja jätskiä oikean juhlapäivän kunniaksi.

Mutta, mulla on siis tosiaan 6-vuotias taiteilijan alku! :)  Viime viikolla postilaatikkoon kolahti Satakunnan Kansan kuori, jossa oli t-paita sekä onnittelukortti. Milla oli voittanut piirustuskilpailun 1. sijan. Ja jopas siitä olivat ylpeitä sekä tyttö että äitinsä. Aiheena oli päivä Kirjurinluodossa.
1655708.jpg


Neuvolassakin käytiin, ja uudet mitat saatiin joka lapselle. Sekä tytöille molemmille rokotukset. Isompi oli oikein reipas, Minttu taas tirautti pienet kyyneleet piikin johdosta. Isoin ipanoistani on nyt 122,5cm ja painaa 25kg, on siis keskivertoa pidempi neitonen. Keskimmäinen oli nyt 4,5-vuotiaana 113cm  sekä pienin möttönen 73,3cm (siellä -2 käyrällä edelleen) ja 8,9kg.