Raahasin ompelukoneen ja saumurin anoppilaan ja kun vihdoin mahatauti hellitti ja taas jaksoin jotain tehdä, ompelin pitkästä aikaa.
Mintulle ihanasta talvifroteesta liivimekko, kaavat otin Mintun omasta liivimekosta ja vähän isonsin. Kaula-aukko olis ehkä saanut olla vähän pienempi tms. mutta muuten ihan ok mekko tuli, kangas ainakin on ihana.
Sitten ompelin myös tutulla ottobren kaavalla puuvillavelourista housut, aivan ihana raitavelour ja housuistakin tuli takapuolelta kivat (raidat osuvat kohdalleen), mutta etupuolella raidat menee ketuilleen, no ei se haittaa, mutta otin kuvan kuitenkin housujen takapuolesta. :)
1410129.jpg

Sitten pari vaippaa. Suklaa-pinkki raidallinen on pul br vaippa, mutta epäilen mahtaako olla kovin pitävä vaippa kun päälikangas on vissiin puuvillaa!? No, pidetään sitten villiksiä päällä. Kangas on kyllä just eikä melkeen mun makuun väreiltään, joten taidanpa tilata saman väristä trikoona, jos vaan löydän. Sisäpintana vaipassa ruskearaidallinen bambupuuvilla. Toinen vaippa on raidallista puuvillavelouria, sisäpintana on valkoinen joustofrotee ja ompelin siihen kiinni tuollaisen imulärpäkkeen, jossa kerros joustista, kerros bambua ja kerros velouria.
Raidallisesta pulista ja joustiksesta tein myös ruokalapun.
1410109.jpg