..ja suoltaa ulos lisää hattutestailuja.

Omamuokkailtu kaava tämäkin. TäysTuho nimesi hatun Elmerihatuksi. Päiväkodissa samannimisellä pojalla lienee ollut päässään hattu, jossa on tuollaiset "lohikäärmepiikit". Hatun päähän saatuaan neiti kutsui itseään MinttuElmeriksi. Sisällä hatussa Eurokankaan vaaleanpunainen pilvi-kuvioinen joustofrotee ja päällä samasta paikasta joskus aikaa sitten hommattu fleece. Vihreät osat ovat  limeä microfleeceä. Kaava on jotakuinkin ehkä 50-51cm päähän sopiva, olettaisin. Tässä hattu on kuukautta vajaa 3-vuotiaan päässä (MITÄ, oikeesti, kohta 3-vuotias...).

Ja sama hattu 1v3kk neidin päässä.

Samalla kaavalla tehty,  kirpparille myyntiin lähti tämä hattu. Tein vähän helpomman, ja laitoin vain nuo limet nauhat tuonne hatun yläkulmiin.

Esikoinen on kanssa toivonut uutta lakkia, vaikka hattuja hänellä on ihan riittämiin. No, tein kuitenkin hänellekin oman. Mutta hivenen pieni tuli, joten uusi pitäisi ehtiä värkkäämään. Sisällä hatussa sama joustofrotee, päällä punainen fleece. Kulmissa tuota vaaleanpunaista fleeceä, siitä myös solmimisnauhat. Punaisen hatun tein siksi, koskapa esikoisella on käytössään kolmet punaiset toppakintaat, sopisi sitten lakki niiden seuraksi.

Hattu kävi kyllä jo testauksessa ulkonakin.

Esikoinen piirsi  minulle nämä, tällaiset pitäisi kuulemma värkkäillä hänen barbeilleen. Ja toiveissa on ollut myös hänelle itselleen hieno juhlamekko. Kankaankin valitsi kaupasta, mutta se metrihinta 30e/metri jätti vielä kankaan kauppaan. Josko vähän halvempaa löytyisi. Ja millä minä nämä barbivaatteet osaan suunnitella ja ommella, apuwa.