Voit kulkea rähjäisissä verkkareissa tai jopa pitkissä "kalsareissa" kenenkään siitä huomauttamatta. Hiukset saavat roikkua rasvaisena, peset ne vain jos olet lähdössä ulos tai jos tulee kiire, heität hiukset ponnarille (sikäli mikäli ne ovat pitkät). Hiki saa haista, tai no, kanssa asujien ja omankin fiiliksen takia on ehkä hyvä peseytyä tarvittaessa. Kasvusto saa vapaasti rehottaa, ei tarvitse hioo bikinirajaa tms. Voit olla ilman silmälaseja, koska ei haittaa vaikket aivan täydellisesti näekkään. Vaatekaapin sisällönkään ei tarvitse välttämättä olla viimeisintä muotia, kunhan nyt on pari vaatekertaa joilla voi näyttäytyä ulkomaailmassa.

Ja nyt sitten pitäis tämä kotielämä vaihtaa "työelämään". Pää savuaa kun yrittää miettiä, että mitä kaikkea pitää hankkia. Rahaa palaa ja hermot menee. Tänään sain vihdoin ja viimein hankittua työkengät, koville sekin otti. Nyt on jalassa pinkit Alligatorit, kiva kiva, pinkki ei vaan ole yhtään mun väri. Mutta minkäs teet, kun koossa 41 ei ollut valinnan varaa väreissä kuin pinkki ja vaaleansininen.
Eilen ostin Henkkamaukalta pari valkoista aluspaitaa työtakin/paidan alle. Niitäkin sais olla useempia. Sukkahousuja pitäis ostaa, tosiaan sen reilun kolmen viikon takia, kun ei harjoittelijoille ole tarjoilla kuin työmekkoja. Hain kyllä koululta omat työhousuni ja tädiltäni sain joskus toiset, eli yritän nämä housut sitten änkeä sinne mekon alle, minä kun en vapaaehtoisesti suostu pelkässä hameessa työskentelemään.
Nimineula pitäis etsiä jostain kaappien kätköistä kuin myös kynätasku.  Apteekista poikkesin hakemassa hajustamatonta tehokasta antiperspiranttia, jos ei se paniikkihiki sitten ihan niin kovin puskis läpi!
Mitähän sitä vielä on tullut tehtyä tulevien reilun kolmen viikon takia!? Ai niin, hiusväri odottaa kaapissa laittajaa. On se vaan eri kiva, että menin just ennen harjottelun alkua pätkäsemään tän kuontalon niin lyhyeksi ettei se ylety kiinni. Mä en perskutarallaa osaa olla tälläsellä tukalla, jota ei saa kiinni. Eli täytynee shoppailla vielä iso kasa jotain pinnejä ja muita tykötarpeita.
Luojan kiitos menen harjoitteluun alalle, jossa on työpuvut. Toista se olis, jos olis omissa vaatteissa työskenneltävä. Silloin olis mennyt koko garderoobi uusiks. (Joku kun vielä kertois miten toi karderoopi kirjotetaan).  Nyt sitten odottelemaan tulevaa viikkoa, paitsi ensin täytyy vielä hakea niitä sukkahousuja sekä muistaa hommata eväät.