Kyllä vaan oli erittäin mielenkiintoinen meidän auton etsimisprosessimme. Siihen sisältyi myös itkua ja hampaiden kiristelyä, pientä väittelyä ja kompromissien tekoa sekä sukulaisille selittelyä. Muutaman autokaupassa käynnin jälkeen totesimme tila-autoille "EI kiitos!". En edes tiedä mistä sana TILA, niihin muka tulee. No, anyway, tiettyyn merkkiin ja malliin sitten lopulta päädyttiin. Mutta SEN OIKEAN auton löytyminen olikin sitten hankalampi juttu. Yksi autokin vietiin lähes tulkoon nenän edestä. Ja yksi pidempi reissu keski-suomeen ei sekään tehnyt toivottua tulosta. Eli, lopulta kävi niinkuin olin pelännytkin, meillä ei sitä autoa ollut vauvan syntymän hetkellä. Mutta olimme juuri pari päivää ennen synnytystä ehtineet jälleen yhtä autoa käydä katsomassa. Ja siitä mies sitten vauvan synnyttyä teki tarjouksen ja  vajaa viikko vauvan syntymän jälkeen kävi naapurin kanssa auton hakemassa.
Pari kompromissia mm. auton ulkonäön ja värin suhteen jouduimme tekemään, jouduimme siis pyörtämään päätöksemme, ettei meille enää koskaan kuuna päivänä tulisi valkoista autoa. Emme myöskään saaneet autoomme alu-vanteita emmekä paria muutakaan "kaunistavaa" tekijää. Auto on myös rekisteröity henkilöautoksi, joten siinäkin suhteessa riittää vielä puuhaa, koska autosta olisi tarkoitus tehdä ns. matkailuauto.
Mutta tässä kuvassa pesemätön uusi kulkupelimme. Eipä tuo nyt tässä kuvassa oikein pääse oikeuksiinsa. Sisätiloistakin voisin jossain vaiheessa laittaa kuvaa.
2089351.jpg

Ja mitä tulee vanhaan autoomme. Siitä eroon pääseminen olikin sitten yllättävän nopea prosessi. Että jos oli uuden auton etsiminen hidasta niin vanha tulikin sitten myytyä kahdessa tunnissa. Vähän jäi arveluttamaan, että olikohan se hinta sittenkin liian matala. Mutta parempi näin kuitenkin!!!! Mies siis laittoi auton myyntiin nettiin yhdeltä päivällä. Tunnin sisällä soitti kaksi ostajaehdoksta, joista toinen tuli parin tunnin päästä autoa katsomaan. Totesi sen siistiksi peliksi ja kaupat syntyivät. Hakivat auton sitten muutaman päivän päästä ja siinä meinas esikoiselle nousta tippa linssiin. Kun se oli kuulemma niin hyvä auto ja se olis pitänyt jättää iskälle työautoksi.