Juhlat pidettiin muutaman päivän myöhässä, viime lauantaina. Päivänsankari oli TODELLA hämmentynyt, eikä oikein ymmärtänyt, että mikä oli jutun juju. Yhtäkkiä lappaa vieraita tupa täyteen ja kaikilla on hänelle paketti. Meni siis meidän elohiiri hetkeksi aikaa hiljaiseksi ja rauhalliseksi. Neitosella oli juhlapäivänä päällään vähän vajaa kolmekymmentä vuotta vanha mekko, minun vanha mekkoni. Lahjaksi tuli iso kasa vaatetta. Kummitäti toi sitten yhden kovankin paketin, josta löytyi kivoja duploja. Tosin nämä duplot päätyivät melko nopeasti Pyryn huoneeseen, josta kävin sitten ne kähveltämässä takaisin oikealle omistajalleen.

Melkein heti juhlapäivän jälkeen oli edessä vähän toisenlainen päivä. Päiväkirurgisesti poistettiin kitarisat (isot) sekä putkitettiin korvat. Toimenpiteen yhteydessä todettiin, että korviin oli ikävä kyllä muodostunut liimakorvat ja tärykalvojen takana oli ollut todella paljon liimamaista märkää. Nyt sitten toivotaan, että putket pysyisivät auki ja paikallaan. Toivottavasti niistä ja kitarisan poistosta olisi jotain apua neidin tukkoisuuteen ja sairastellluun. Josko tuo nyt sitten kuulisikin paremmin, jahka nuo korvat tuosta pääsevät paranemaan. Kyllä käy sääliksi pientä tyttöä, kun ei toinen ole osannut sanoa, jos korvissa on tuntunut vähän "kököltä".

Tässä vielä kuva 2- vuotiaasta neitokaisesta ja kakusta, jossa netistä tilattu valmis kakkukuva. Eka kerta, kun tuollaista kuvaa testasin.