Neljäs paketti jo, mutta on se silti aina kiva availla ja katsoa, että minkälaisia vaatteita ja kuoseja on tällä kertaa tarjolla. Vähän niinkun joulupakettia availis, ainakin melkein. Jokaisesta äitiyspakkauksesta olen päättäny joitain juttuja säästää jokaiselle lapselle, saavat sitten isompana katsella niitä ja "ihastella" sen ajan muotia.
Nyt kävi kerrankin niin, että toppahaalari oli aivan ihana!!! Ja neutraalin värinen, joka sopii kummalle vaan. On meinaan jokseenkin käynyt tähän asti aina niin, että väri on ollut "väärä". Milla sai tummanvihreän toppahaalarin, sitä kyllä käytettiin, vaikka on se jotenkin poikamainen. Pyrylle tuli violetti haalari, jossa vyötäröllä "frilla", se oli mun mielestä niin tyttömäinen, että jäi VALLAN käyttämättä. Mintulle sitten tuli taasen vaaleansinivihreä haalari + hattu, jotka taasen niin poikamaiset, että ne jäivät käyttämättä myöskin. Minttu sitten "lainasi" lähinnä tuota Pyryn haalaria viime talvena jokusen kerran. Mutta nyt tosiaan tälle neloselle tuli söpöinen beige haalari, joka vaikuttaa kivan malliseltakin. Vaan...taas sitten se MUTTA, tuo koko. Voi sentään kun se saattaa sen koon takia jäädä käyttämättä. Nythän se on ekana talvena liian iso ja seuraavana talvena saattaa sitten olla jo ihan liian kippana. Testatahan se piti nyt etukäteen, Minttu toimi mallinukkena ja koska se tuolle 1,5vuotiaalle kirpullekin oli pieni, niin jos tämä nelonen on "normikokoinen" lapsonen, niin kyllä tuo haalari saattaa olla sitten vuoden ikäiselle jo pieni. No ei voi minkään.
Mutta ihan kivoja vaatteita nyt oli ja kestovaippojakin tällä kertaa enempi ja kivemman laatuisia mitä aikaisemmassa pakkauksessa.
Tässä ensin mallinukke päällään vuoden -08 äitiyspakkauksen toppahaalari. Päässä tosin on sitten kylläkin vuoden -07 pakkauksen lakki, jonka neiti kaiveli omatoimisesti jostain kaapista (melkoisen poikamainen lakki, eikö olekin..heh).

2006249.jpg
Tässä sitten itse pakkaus, joka esikoisen ja kuopuksen toimesta pemotettiin.. nyt on jopa ensimmäinen koneellinen vauvanvaatteitakin pestynä. Hitaasti hyvä tulee, toivottavasti. Kaikki on kyllä vielä muutoin laittamatta, vaatteille ei ole kaappia, pinnasänky puuttuu jne. jne. jne....
2006233.jpg