Kuukausi on jo ehtinyt taas kulua, mihin tää aika menee. Eli neiti on nyt 1v1kk ja ei olla edes 1v. valokuvassa vieläkään käyty. Tän viikon maanantaille oli sentään jo aika varattuna , MUTTA...kun tuo neidon nenä on vuotanut jo parisen viikkoa eikä loppua näy, niin jouduttiin aika perumaan. Kuka nyt haluais räkänenäista 1v. valokuvaa.
Mutta niihin synttäreihin, tässä Mintun 1v. synttärikakku. :)
Välissä suklaamoussea ja valdelmamoussea, enpä ollut niitä ennen käyttänyt, mutta täytyy sanoa, että hyvää oli ja uudestaankin noita voisin kakun väliin laittaa. Tuo ruskea tuossa päällä on myöskin sitä suklaamoussea ja siivissä on värjättyä kermavaahtoa. "Tuntosarvina" pari tikkaria. Ja tuo siis yrittää esittää perhosta, jos jollekulle jäi epäselväksi. :)
1449139.jpg
Ja tässä Minttu kynttilöitä puhaltamassa , tai isosisko ne kyllä puhalsi.
1449141.jpg
Meidän 1v:stä on kyllä tullu melkoinen täystuho. Aina on lattialla jotain epämääräistä, kuten esim. kilo kaurahiutaleita tai pussillinen korppujauhoja. Eilen neiti huuteli keittiöstä, menin katsomaan, siellä tämä istui alimmassa vetolaatikossa, eikä päässyt pois. Ensin nauroin, kunnes aloin haistelemaan ja katsoin neitosen käsiä. Niissä oli sitä itteensä, kuten sitä oli myös siellä laatikossa ja kohta myös lattialla kun lähdin riepottamaan neitiä pesulle. Vähän oli taas tullut selkäpuolelta tuotokset yli ja sitä itteensä oli ävhän joka paikassa. Olihan mukava siivota, ja nyt tuntuu että keittiössä vieläkin saattais vähän tuoksahtaa joku epämääräinen , vaikka yritin kyllä putsailla paikkoja. Liekkö joku kikkare unohtunut johonkin rakoseen :S