Johan on ollut taas melkoisen tautista aikaa.
Mistähän sitä aloittaisi luettelemaan. Minttu sen sairastelun aloitti jo syyskuun puolella.  Korvatulehdusta alettiin hoitaa lokakuussa ja tälläkään hetkellä ei ole tietoa korvien parantumisesta, kolme kuuria on yhteen putkeen syöty. Nähtäväksi siis jää onko viimeisin niistä tehonnut. Tuskinpa vaan, kun heti perään tuli kuume ja alkoi nähtävästi uusi räkätauti, joka siis jatkuu edelleen.
Marraskuussa neitosella on ollut myös silmätulehdus, sekä yksi kuumetauti myöskin.
Silmätulehdushan tuli tietyti juuri sinä aamuna kun lapset olis pitänyt viedä päiväkotiin ,että oltais miehen kanssa päästy synnärille. Vaan eihän Minttua hoitoon voinut viedä. Onneksi mamma pelasti tilanteen. Korviaan neito oli huutanut sitten seuraavana yönä ja mamma parka oli joutunut nukkumaan tyttösen huoneen lattialla.
Pari viikkoa meni kohtuullisesti tämän jälkaan, mutta vauva ehti olla kotona yhden päivän kun Millalle iski yrppistauti. Siinä pääsi minulta poru siinä vaiheessa, koska vauvan kanssa muutenkin oli hommaa ja murehtimista ihan riittämiin. Sillä erää ei muut sairastuneet. Vaan niinpä sitten parin viikon tauon jälkeen iski samainen tai eri pöpö Minttuun. Siinäpä sitten pyykättiin urakalla pyyhkeitä ja lakanoita, sillä miten se vaan onkaan niin, että aina ne yrppistaudit alkavat öiseen aikaan. Itselläni on flunssa, onneksi jo poispäin menossa, Mintulla edelleen se nuha....
Että tätä se lapsiperheen arki on syksyisin/talvisin... tulehduksia, kuumetta, flunssaa, yrppistä..... 

Nyt sais ne pöpöt kiertää tämän torpan kaukaa, kiitos!!!!! Meille alkais taas riittää joksikin aikaa.