Tämäkin oli taas ikuisuusprojekti. Aina tuli keskeytys hommiin tai oli joku tarvike hukassa tai lopussa. Ja saumurikin on nyt vihoitellut, enkä saa sitä korjattua kuntoon. Monta kertaa olen langoittanut uudestaan yms. Vaan tulee reunasta rispaantuvaa "neulosta", äääh. Sain sentään ostettua mustatkin langat koneeseeni, ettei tarvitse aina vain valkoisilla ommella. Seuraavaksi sitten punaiset langat ja vihreät..sitten siniset...

Mutta ne lahjomukset....joiden lähettäminen kyllä sitten jälkikäteen kadutti. Näillä ompelutaidoilla ei aina saa haluamaansa jälkeä aikaseksi.  Olisi siis pitänyt käydä ostamassa kaupasta jotain siistiä, käyttökelpoista ja hienoa! Ehkä vielä käynkin ja lähetän toisenkin paketin, jonne laitan myös nuo jo ostetut ja paketista unohtuneet jutut. Kun kiireessä pakkaa, niin käy niin, että osa tavaroista onkin sitten makkarin yöpöydällä.

Vauvalle..

Taskuvaippa, sisäpintana mikrofleece. Kaava muokkailtu s-koon mummuista. Mahtoikohan vaan tulla liian pieni, eikä edes mahdu pienelle pojalle. 

Pieni harsosta värkkäilty puklurätti.

Uudelle isosiskolle velourpaita, jossa himpun vinoon mennyt tähti-aplikaatio. Kaava 92cm Ottobren minimalliston. Pikkuveljelle aiemmassa postauksessakin esitelllyllä Ottobren mustikkahaalarin muokatulla kaavalla ommeltu velourhaalari. Ruskeaa velouria ja yläosan takakappaleessa on oliivia velouria. Yläosa on vuoritettu ruskealla velourilla. Kam-nepit olalla. Koko 62cm. Mutta olettaisin, että ovat isommat.

Lisäksi tein vaippaan sisälle flanellista ja bambusta imut sekä äidille lähti muutamat liivinsuojat ja rinnan lämmittimet merinovillaneuloksesta.