Ensin kakku, jonka piti olla korkeampi ja kapeampi ja kaikin puolin parempi. Mutta...tälläinen prinsessalinna tällä kertaa.
1656528.jpg

Tässä kuvassa neiti on aloittamassa kynttilöiden puhaltamisen. Kuten huomaatte, linnan tornit ovat "hieman" vinossa, johtuen siitä, että löysin kaupasta vain vinolla reunalla olevia jäätelötötteröitä, joita ei oikein saanut/uskaltanut tasoittaa.
1656530.jpg

Tälläisen kivan Happy Birthday -koristeen löysin Lindistä. Reilulla eurolla hyvä mieli synttärisankarille! :)
Lipaston päällä neidon ensimmäinen lahjakasa kavereiltaan.
1656521.jpg

Ihan kivaksi ohjelmanumeroksi osoittautui piirustusarvaus-leikki, jossa jokainen vieraista piirsi Millan kuvan. Kuvat sitten laitettiin seinälle ja Milla sitten arvaili, että kuka vieraista olin piirtänyt minkäkin kuvan. Aika haastavaa oli, mutta taisi hän melkein puolet arvata oikein kuitenkin.
1656526.jpg

Toinen kiva leikki (ainakin pojat tykkäsivät) oli pullonpyöritys, jossa lattialle laitettiin eri väriset pahvin palat ympyrään. Keskelle pullo, jota sai vuorollaan pyöräyttää. Sivulla oli suljetuissa pakastepurkeissa herkkuja (karkkeja, keksejä yms.), joiden päällä vastaavat värit. Kun pyöräytti tietyn värin, sai sieltä sitten herkun itselleen. Herkkuja oli muutama, joten kun kippo tyhjeni joutui olemaan tyhjin käsin, jos tämän värin uudelleen pyöräytti. :)  Tästä en nyt uskalla kuvaa laittaa, kun siinä näkyy muitakin kuin vain omia lapsia.

Tänään on siis Millan oikea synttäripäivä. Sen kunniaksi pyöräytin pikakakun kerhoon eli kaupan valmis torttupohja, päälle mansikoita ja siihen päälle mansikanmakuista kermavaahtoa sekä strösseleitä. Veimme myös korillisen keksejä.