Viimeset euroni sitten "sijoitin" tälläseen kalliiseen vempeleeseen..
1431998.jpg
Neppipressihän se siinä ja erivärisiä muovisia neppejä. Nyt sitten saa vaippoihin ja lasten vaatteisiin kivan värisiä neppejä kätevästi. Toivottavasti tulee vehjettä käytettyä, sen verran hintava oli, ettei viitsi ihan koristeenakaan pitää (ja sen verran rumakin on, ettei koristeesta kyllä oikein käy edes). 
Pari nepillistä vaippaa piti tietty heti kokeilla tehdä .
Tässä ensimmäinen, cuddle-tyyppinen, päällä puuvillavelour, välissä kerros joustofroteeta ja sisäpuolena on violettia ruudullista bambupuuvillaa, sisällä on kiinteenä imuna kaks kerrosta tiimalasin mallista hamppucollegea ja sitten tein vielä kaks kiinteetä imulärpäkettä (seuraavaan vaippaan sit neppareilla irrotettavat lärpäkkeet, tähän en vielä jaksanut). Täyttöaukon jätin pois, eli tämä pitäis toimia ihan ilman lisäimuja ja päivällä varmaan toimiikin. Nepitys meni tässä vaan vähän ketuilleen, pitänee vielä leikata päätysauma auki, että pääsen puristelemaan neppien keskustoja matalammiks, käytin vissiin liian vähän voimaa, joten ei tunnu menevän nepit tarpeeks hyvin kiinni. Seuraavassa vaipassa sitten jo onnistuin paremmin! Mutta tässä siis tämä ensimäinen neppivaippani.
1432011.jpg
Ja kyllä muuten tuli hempeen söpönen vaippa tästä, vaaleenpunasta oikein urakalla pääliosassa. Seuraavassa vaipassa on sitten samat materiaalit muutoin, mutta ne on erijärjestyksessä (velour peppua vasten jne.) ja hamppua en laittanut väliin vaan jätin tähän täyttöaukon.
1432008.jpg
Laitetaas tähän nyt vielä kuva aamulta, Minttu lähdössä hoitopaikkaan. :)
1432004.jpg